ΔΕΔΑ και Δήμος Θηβαίων στα εγκαίνια παιδικής χαράς στη Θήβα

Δωρεά της ΔΕΔΑ

20 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Εγκαίνια της παιδικής χαράς στην κεντρική πλατεία της Θήβας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τη ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) και τον Δήμο Θηβαίων, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, Μάριου Τσάκα.

Η παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας της πόλης ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου με την προσθήκη καινούριων παιχνιδιών σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές της Ε.Ε., μια δωρεά της ΔΕΔΑ μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Παρουσία μαθητών του 1ου Δημοτικού σχολείου και των δασκάλων τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ,  Μάριος Τσάκας και ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου κόψανε από κοινού την «κόκκινη κορδέλα» εγκαινιάζοντας την παιδική χαρά του κεντρικότερου σημείου της πόλης.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαρίστησε τη ΔΕΔΑ για την δωρεά τους στην πόλη τονίζοντας παράλληλα ότι: «H ενεργειακή κρίση έχει αλλάξει τα δεδομένα όμως πιστεύω ότι θα ισορροπήσουν ξανά και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θετικό για τον τόπο».

Ο κος Τσάκας εξέφρασε ότι το φυσικό αέριο μπαίνει με δυναμικό τρόπο στη ζωή των πολιτών προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινής ζωής όλων. Όμως πάντα το ενδιαφέρον μας πρέπει να στρέφεται στα παιδιά και τις διεξόδους που μπορούμε να τους προσφέρουμε σχετικά με το παιχνίδι και την ψυχαγωγία τους, ευρύτερα.

Οι μικροί μαθητές ξεχύθηκαν με ανυπομονησία και ενθουσιασμό σε όλα τα παιχνίδια ενώ κεράσματα τους προσφέρθηκαν πριν την αποχώρησή τους.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Χατζησταμάτης και Γιώργος Παπασπύρου, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Βενιζέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

31 Μαρτίου 2023