Δήμος Λοκρών: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Σε 394 δικαιούχους ΤΕΒΑ

23 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, τρόφιμα ψυγείου σε 394 δικαιούχους ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) ωφελουμένους του προγράμματος Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Ε.Ε.Ε.) από το Δήμο Λοκρών στα δύο σημεία διανομής σε Αταλάντη και Μαλεσίνα.

Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και ψυγείου σε 316 δικαιούχους που προσήλθαν και παρέλαβαν στο σημείο διανομής της Αταλάντης και σε 78 δικαιούχους που προσήλθαν και παρέλαβαν στο σημείο διανομής στη Μαλεσίνα.

Σε μια δύσκολη οικονομική και υγειονομική περίοδο δράσεις όπως αυτή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στηρίζουν τους δημότες που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

“Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά! Παράλληλα ζητούμε τη στήριξη από τους δημότες και τις επιχειρήσεις που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας”, σημείωσε ο Δήμαρχος Λοκρών.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννη Ανεστόπουλο επισκέφθηκε τη διανομή τροφίμων στην Αταλάντη και ευχήθηκε καλές γιορτές στους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους των προνοιακών δομών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Απριλίου 2023