,

Εορταστικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Χαλκίδα

Από 22 έως 24 Δεκεμβρίου 2022, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της Χαλκίδας

6 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Εύβοιας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 22 και 24 Δεκεμβρίου 2022 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Χαλκίδας, στον κατάφυτο χώρο έμπροσθεν του ομώνυμου ναού και μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.

Για την φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν 7 ξύλινα σπιτάκια διαστάσεων 3,6 x 2 τ.μ., ένα ανά δύο εκθέτες, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Το τριήμερο πρόγραμμα του Εορταστικού Φεστιβάλ Γαστρονομίας Π.Ε. Εύβοιας περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς και άλλα δρώμενα. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Οι κατηγορίες των προϊόντων είναι: Κρασί, Μέλι / Μελισσοκομικά προϊόντα, Τυροκομικά, Μανιτάρια, Βότανα, Σύκα, Προϊόντα ζύμης / αρτοπαρασκευάσματα, Λάδι, Ξηροί καρποί, Σαπούνια / Καλλυντικά.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιδοτεί εξ’ ολοκλήρου την συμμετοχή στο Φεστιβάλ.

Εορταστικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας ΠΕ Εύβοιας στην Χαλκίδα

Αιτήσεις έως 12 Δεκεμβρίου 2022  και ώρα 12:00μμ.

Παροχές Περιπτέρων

– Δομή (ξύλο)

– Επωνυμία μετώπης με το λογότυπο της εταιρείας

– Φωτισμός

– 1 τραπέζι & 2 καρέκλες

– 1 πρίζα ανά εκθέτη

– Φύλαξη κατά τις ώρες που η έκθεση δεν λειτουργεί

– Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης

Κατηγορίες Προϊόντων

– Κρασί

– Μέλι / Μελισσοκομικά προϊόντα

– Τυροκομικά

– Μανιτάρια

– Βότανα

– Σύκα

– Προϊόντα ζύμης / αρτοπαρασκευάσματα

– Λάδι

– Ξηροί καρποί

– Σαπούνια / Καλλυντικά

Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024