Γιορτές και στις γειτονιές της Θήβας με την υποστήριξη της ELPEDISON

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει και η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει.

23 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

O Δήμος Θηβαίων, εκτός από το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, φρόντισε φέτος να είναι όμορφες και οι υπόλοιπες συνοικίες της πόλης.

Χάρη στην ευγενική χορηγία της ELPEDISON, δύο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δένδρα γεμάτα με χιλιάδες λαμπιόνια τύπου LED έχουν τοποθετηθεί στις πλατείες σε Τάχι και Πυρί, δύο από τις μεγαλύτερες συνοικίες της πόλης της Θήβας.  Ο φωτεινός στολισμός των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων έχει γίνει με λαμπάκια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Παράλληλα, η συνοικία των Αγίων Θεοδώρων δεν έμεινε… παραπονεμένη, καθώς έχει τοποθετηθεί φωτεινό συντριβάνι στην Κρήνη του Οιδίποδα.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου ανέφερε σε δήλωσή του: «Η «καρδιά» μιας πόλης δεν χτυπάει μόνο στο κέντρο της αλλά και στις γειτονιές της. Γι’ αυτό και φροντίσαμε για την τοποθέτηση και φωταγώγηση των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων στο Τάχι και στο Πυρί, ώστε το εορταστικό κλίμα να υπάρχει σε κάθε συνοικία, σε κάθε Κοινότητα σε κάθε χωριό του Δήμου Θηβαίων. Για μία ακόμη χρονιά η εταιρεία ELPEDISON στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

31 Μαρτίου 2023