Λαμία: Την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχο, Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή Νομού Πύραρχο, Λουκά Μούτσελο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη Λαμία επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Γιώργος Κοτρωνιάς. Ο κ. Κοτρωνιάς επισκέφθηκε το τμήμα επιχειρήσεων, όπου ενημερώθηκε για τον εκσυγχρονισμό του κέντρου ελέγχου επιχειρήσεων, στο οποίο όλα γίνονται πλέον […]

30 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχο, Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή Νομού Πύραρχο, Λουκά Μούτσελο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη Λαμία επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Γιώργος Κοτρωνιάς.

Ο κ. Κοτρωνιάς επισκέφθηκε το τμήμα επιχειρήσεων, όπου ενημερώθηκε για τον εκσυγχρονισμό του κέντρου ελέγχου επιχειρήσεων, στο οποίο όλα γίνονται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο και στη συνέχεια συναντήθηκε με Πρόεδρο των πυροσβεστών, με τον οποίο συζήτησε για τα προβλήματα του κλάδου.

Μετά τη σύντομη ενημέρωση, ο κ. Κοτρωνιάς αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και το προσωπικό και υποσχέθηκε να μεταφέρει όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, σε επικείμενη συνάντηση με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής.

Μετά την επίσκεψη ο βουλευτής Φθιώτιδας δήλωσε σχετικά : «Σήμερα είχα την χαρά να βρεθώ στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου συναντήθηκα με τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Κ. Θεοφιλόπουλο, τον Διοικητή νομού τον κ. Λ. Μούτσελο και τους πυροσβέστες που είχαν υπηρεσία.

Στο τμήμα επιχειρήσεων, ενημερώθηκα για τα μεγάλα βήματα προόδου και τον εκσυγχρονισμό του κέντρου ελέγχου επιχειρήσεων στο οποίο όλα γίνονται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο και επίσης από τον Πρόεδρο των πυροσβεστών για τα προβλήματα του κλάδου.

Ανταλλάξαμε ευχές και υποσχέθηκα να μεταφέρω όλα τα ζητήματα που μου τέθηκαν σε επικείμενη συνάντηση που θα έχω με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής.

Μιλώντας στους πυροσβέστες μας τόνισα τις προσπάθειες όλων των εργαζομένων που έχουν αναδείξει το Πυροσβεστικό Σώμα στην συνείδηση της κοινωνίας ως στυλοβάτη της ζωής και της περιουσίας του ελληνικού λαού.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024