Παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Πρ. Αμανατίδη από τον Δήμο Χαλκιδέων

Παρουσιάστηκε χθες, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, από τον Δήμο Χαλκιδέων, το πεζογραφικό και ποιητικό έργο του συγγραφέα Χρήστου Πρ. Αμανατίδη, με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου STUDEBAKER. Για το βιβλίο μίλησαν η Ηθοποιός και Σκηνοθέτης κ. Έλντα Αθανασάκη Φλέγκα, η Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Νομική Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη […]

8 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Παρουσιάστηκε χθες, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, από τον Δήμο Χαλκιδέων, το πεζογραφικό και ποιητικό έργο του συγγραφέα Χρήστου Πρ. Αμανατίδη, με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου STUDEBAKER. Για το βιβλίο μίλησαν η Ηθοποιός και Σκηνοθέτης κ. Έλντα Αθανασάκη Φλέγκα, η Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Νομική Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Θαλασσινού και η Φιλόλογος και Διδάκτωρ Φιλολογίας κ. Σουλα Παπαγεωργοπούλου.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δήμητρα Σακελλαράκη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προγραμματισμού Νίκος Παπαγεωργόπουλος και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Αναστασία Ψυχογυιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024