Σοκαριστικό τροχαίo στην Αλίαρτο-Ο Χάρος κυκλοφορεί ανάμεσα μας…

Γιώργος Ντασιώτης: Ο Χάρος κυκλοφορεί ανάμεσα μας...

19 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στo κέντρο της Αλιάρτου. Αυτοκίνητο, που φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνες φωτισμού και σήμανσης, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του.

Την αγανάκτησή του για το περιστατικό, εξέφρασε με δεικτικό τρόπο ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, καλώντας την τροχαία να λάβει αυστηρά μέτρα.

Στην ανάρτηση του ο κ. Ντασιώτης αναφέρει:

«Ο ΧΑΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!

Παιδιά να συνεννοηθούμε !!! Πιείτε το Βόσπορο, αν το θέλετε, αλλά μην τον διασχίζεται οδηγώντας. ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.

Αν έχετε αυτοκτονικές τάσεις να το συζητήσουμε και να βοηθήσουμε να τις ξεπεράσετε.

Όμως η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ σε κατοικημένη περιοχή υποκρύπτει, μάλλον, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ διάθεση, οπότε χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης η περίπτωσή σας.

Οι δρόμοι της πόλης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αγωνιστική πίστα και οι κολώνες σήμανσης ή φωτισμού έχουν άλλη αποστολή και όχι να σταματούν τον κάθε πειρατή της ασφάλτου.

Στις 2.00 τα ξημερώματα ο χάρος βγήκε παγανιά στη Λ. Αθηνών στην Αλίαρτο και τον σταμάτησαν οι κολώνες της νησίδας. Ευτυχώς που δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Παρεμπιπτόντως ενημερώνω πως υπάρχουν περίπου 90 κολώνες, στη συγκεκριμένη νησίδα, που περιμένουν τον κάθε ανόητο να δοκιμάσει τις αντοχές και την τύχη του.

Οι ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ άνθρωποι που κυκλοφορούν όμως, είτε πεζοί είτε με το όχημά τους, δε χρωστάνε τίποτα για να κλείσουν τα σπίτια τους.

Η ΤΡΟΧΑΙΑ επιβάλλεται, πλέον, να “”κόψει κώλ@@ς””.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023