Θ. Ζεκεντές: Στο Ταμείο Ανάκαμψης έργο οδοποιίας 1.8 εκατ.ευρώ για οδική ασφάλεια

Με μεγάλη ικανοποίηση ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές ενημερώνει τους Δημότες, ότι με απόφαση των αρμόδιων υπουργών εντάχθηκε σήμερα στο Ταμείο Ανάκαμψης ένα πολύ σημαντικό έργο οδοποιίας για τον Δήμο που αφορά στην οδική ασφάλεια. Oπως αναφέρει ο κ. Ζεκεντές: «Σήμερα ενημερώθηκα πως εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα “Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας” του Δήμου Λοκρών […]

23 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με μεγάλη ικανοποίηση ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές ενημερώνει τους Δημότες, ότι με απόφαση των αρμόδιων υπουργών εντάχθηκε σήμερα στο Ταμείο Ανάκαμψης ένα πολύ σημαντικό έργο οδοποιίας για τον Δήμο που αφορά στην οδική ασφάλεια.

Oπως αναφέρει ο κ. Ζεκεντές: «Σήμερα ενημερώθηκα πως εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα “Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας” του Δήμου Λοκρών με τίτλο: “Επεμβάσεις οδικής ασφάλειας και άρση επικινδυνότητας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λοκρών”, ποσού:1.800.000 + ΦΠΑ που είχε υποβληθεί στις 28.07.2022 στο Υπουργείο Εσωτερικών με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.

Ένα ακόμη σημαντικό έργο για το Δήμο μας βρήκε χρηματοδότηση σε συνέχεια των προσπαθειών της δημοτικής αρχής και θα υλοποιηθεί.

Σχετικά με την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργο είχαμε ενημερώσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα στην επίσκεψη μας στο Υπουργείο στις 16 Νοεμβρίου 2022.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024