Τρία νέα έργα δημοπρατούνται σε Χαλκίδα και Δροσιά

Η ανάπλαση της πλατείας Πέτρου και Παύλου, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Δροσιάς και η ασφαλτόστρωση της οδού Ληλαντίων

21 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων, που συνεδρίασε χθες, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, οι όροι διακήρυξης για τη δημοπράτηση των έργων «Ανάπλαση πλατείας Πέτρου και Παύλου», «Αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Δροσιάς» και «Αντικατάσταση οδοστρώματος οδού Ληλαντίων».

  1. Το έργο ανάπλασης της πλατείας Πέτρου και Παύλου, συνολικού προϋπολογισμού 475.000 ευρώ, αφορά στη δημιουργία μιας σύγχρονης πλατείας με έντονο «πράσινο» χαρακτήρα στη συνοικία Πέτρου και Παύλου, καθώς και στην αποκατάσταση του υπάρχοντος γηπέδου 5×5 με νέο συνθετικό χλοοτάπητα και περίφραξη.
  2. Το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο Δροσιάς, συνολικού προϋπολογισμού 370.000 ευρώ, αφορά στην αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου με νέο τελευταίας γενιάς, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δροσιάς, καθώς και αντικατάσταση των προβολέων, με νέους τύπου
  3. Το έργο αντικατάστασης οδοστρώματος της οδού Ληλαντίων, συνολικού προϋπολογισμού 220.000 ευρώ, αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Ληλαντίων, από την συμβολή της με την οδό Μεσσαπίων και έως την οδό Ορέστη Μακρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024