Ένας Σέρβος θρύλος στη Λαμία

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

27 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας προχώρησε σε μια ηχηρή συνεργασία ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σέρβου διεθνή επιθετικού Ζόραν Τόσιτς.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή, την κορυφαία στην Ιστορία του συλλόγου, ανακοίνωσε τη νύχτα της Πέμπτης (26/1) η ΠΑΕ Λαμία, επισημοποιώντας την απόκτηση του Ζόραν Τόσιτς.

Ο 35χρονος Σέρβος άσος (76 φορές διεθνής) που αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, με καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων, ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα της Φθιώτιδας στην προσπάθεια παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Τόσιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Τόμπολ του Καζακστάν, επέλεξε τη φανέλα με το Νο.8.

Πριν από λίγες ώρες έδωσε το «παρών» στο «Αθανάσιος Διάκος» για να παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου της νέας ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Zoran Tosic, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Τόμπολ Κοστανάι, στο Καζακστάν από την οποία έμεινε ελεύθερος καταγράφοντας τη φετινή σεζόν 23 συμμετοχές, με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι και 76 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, έχοντας 11 γκολ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία είχε 241 συμμετοχές, 47 γκολ και 41 ασίστ, σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Κολονία (Γερμανία), Παρτιζάν (Σερβία) και Ταϊζού Γιουαντά (Κίνα).

Ο παίκτης επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 8 στη φανέλα του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τόσιτς τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λαμίας: «Είναι μια καινούργια πρόκληση για την καριέρα μου η ομάδα της Λαμίας, έχω αρκετούς ομοεθνείς μου στην ομάδα και θα βάλω τα δυνατά μου μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχει τους στόχους της».

ΠΗΓΗ : ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024