Ετοιμάζονται για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Καμένων Βούρλων

Πρώτη συνάντηση για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

20 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η πρώτη συνάντηση για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο Καμένων Βούρλων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στα Καμένα Βούρλα, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023.

Η συνάντηση έλαβε χώρα με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων, κ.κ. Νικολάου Μπετσογιάνη, Νικολάου Παπαγρηγορίου και Λεωνίδα Πενταλιού, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων, κ. Κωνσταντίας Ζιώγα, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκείου Καμένων Βούρλων, κ. Γεωργίου Καραμαργιού, της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Καμένων Βούρλων, κ. Μαρία Μπασάνου, του Προέδρου και του Μέλους του Συλλόγου Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων, κ.κ. Γεωργίου Ανάγνου και Πασχάλη Κοντογιαννίδη αντίστοιχα, του Προέδρου του Ομίλου Παράδοσης – Λαογραφίας Καμένων Βούρλων, κ. Δημητρίου Μεγαγιάννη, και του Προέδρου του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου «Ενάλιος Δαφνούντας», κ. Δημητρίου Αλεξόπουλου.

Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για το τι θα περιλαμβάνει η εκδήλωση, πως θα γίνει η παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων με τη συμμετοχή των Σχολείων και των Συλλόγων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, γι’ αυτό και δεσμεύθηκαν να υπάρξουν και πιο διευρυμένες συναντήσεις στο άμεσο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024