,

Γ. Πούλου: Να ανακληθεί η απόλυση του εργαζόμενου στην εταιρεία «Eurodrip – Rivulis»

"Να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του εργαζόμενου και προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου στην εταιρεία «Eurodrip – Rivulis»!"

31 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Χατζηδάκη, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, έφερε στη Βουλή την καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας (ΕΚΘ) για την παράνομη, εκδικητική και βασισμένη σε ανυπόστατες αιτιάσεις, όπως τονίζει, απόλυση του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων στην εταιρεία «Eurodrip – Rivulis» στα Οινόφυτα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εργάτες που παλεύουν για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, για συλλογικές συμβάσεις και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, θεωρούνται ανεπιθύμητοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που τους εγκαταλείπει απροστάτευτους απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Η Νέα Δημοκρατία θέλει οι εργαζόμενοι και τα σωματεία να είναι επαίτες των διαφόρων «pass» της κοροϊδίας και των «καλαθιών» του εμπαιγμού…     

Ενώνουμε τη φωνή μας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θήβας και ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης του εργαζόμενου στην «Eurodrip – Rivulis». Η αλληλεγγύη δείχνει το δρόμο!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023