Η «πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη» του Δημάρχου Λαμιέων στις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής»

Ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά

2 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πρωτοχρονιά στο καθήκον για τις βάρδιες στα Σώματα Ασφαλείας και το ΕΚΑΒ και με την αλλαγή του νέου έτους δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα αυτές τις ώρες για κάθε περιστατικό, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος που θέλησε να ανταλλάξει ευχές αλλά και να δηλώσει τις ευχαριστίες του για την αφοσίωση τους στο καθήκον.

Λίγο μετά τον ερχομό του νέου έτους ο Δήμαρχος Λαμιέων αρχικά βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου έγινε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τους Προέδρους των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκο Τριανταφύλλη και Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας Γιώργο Μπράνη και μέλη της διοίκησης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Φούρλα και τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία. Στη συνέχεια αντάλλαξε ευχές με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Σπύρο Σκλάβο ενώ από ασυρμάτου ευχήθηκε καλή χρονιά στους αστυνομικούς της βάρδιας που για αυτές τις ώρες ήταν μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων για να ανταλλάξει ευχές, συνεχίστηκε σε μια ακόμα νευραλγική υπηρεσία, του ΕΚΑΒ Λαμίας, όπου δόθηκε η δυνατότητα να τους απευθύνει την αμέριστη ευγνωμοσύνη του για την αφοσίωση τους στο καθήκον που ξεπερνά κατά πολύ τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με τα πολλαπλά μηνύματα των ημερών να είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

Στη συνέχεια  ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος βρέθηκε σε άλλη μια υπηρεσία αιχμής, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας όπου και εκεί αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό υπογραμμίζοντας την απεριόριστη εκτίμηση του στο δύσκολο έργο τους.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του στα διόδια της Αγίας Τριάδας με ανταλλαγή ευχών με την  αστυνομική περίπολο βάρδιας καθώς επίσης και στο Τμήμα Τροχαίας Θερμοπυλών.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, συνολικότερα σε μήνυμα του προς τους εργαζόμενους των Σωμάτων ασφαλείας και του ΕΚΑΒ, στις οικογένειες τους αλλά και σε όλους τους πολίτες εκτός από Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η συμβολή τους στην ζωή και την υγεία όλων μας είναι σημαντική  κάθε στιγμή όμως αυτές τις Άγιες μέρες μακριά από τις οικογένειες και πιστοί στο καθήκον παραδίδουν μαθήματα πίστης και αφοσίωσης σε αξίες  και ιδανικά. Για το λόγο αυτό έχουν  καταλάβει εξέχουσα θέση στην συνείδηση των όλων μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024