ΚΚΕ: Την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο Πέτρος Αρκουμάνης

Στον νομό Βοιωτίας

27 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ΚΚΕ ανακοίνωσε με ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λεβαδέων, Πέτρος Αρκουμάνης.

Αναλυτικά, ο κ. Αρκουμάνης έγραψε στο Facebook:

«Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είμαι μαζί με εκλεκτούς συντρόφους υποψήφιος με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στον νομό Βοιωτίας!

Η τιμή που μου έγινε από το κόμμα είναι μεγάλη, ώστε να συμμετέχω σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία, που είναι σημαντική για τον λαό μας, ο οποίος έχει τραβήξει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια (μνημόνια – εφαρμοστικούς νόμους – υγειονομική κρίση με τον κορωνοιο)!!

Τα προβλήματα συσσωρευμένα ξεκινώντας από θέματα ανεπαρκούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, από υποβαθμισμένα νοσοκομεία, με μια νεολαία να προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της, με μια οικονομική και ενεργειακή κρίση που έχει αγκαλιάσει όλο τον καπιταλιστικό κόσμο, από μεγάλα σκάνδαλα και λοβιτούρες να αγκαλιάζουν όλο αστικό σύστημα, από φτώχεια ,ανεργία και ανέχεια που φτάνει κι αγγίζει το μισό πληθυσμό της χώρας μας, από έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο που έχει αφήσει χιλιάδες θύματα, αλλά που έχει οξύνει περεταίρω τις ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις!

Αυτά και αλλά προβλήματα θέλουν αγώνες που μπορούν να δοθούν με ένα ισχυρό ΚΚΕ την μόνη αταλάντευτη δύναμη που θα είναι δίπλα σου όποτε την χρειαστείς!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023