Με επιτυχία το συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας

Στο Αυλωνάρι Εύβοιας

23 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας στο Αυλωνάρι Εύβοιας.

Αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν κλαδικά θέματα και τα προβλήματα  που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής, ενώ παράλληλα προγραμματίστηκαν ενέργειες για τη τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης  Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Βαρδακώστας Κωνσταντίνος, ο οποίος ενημέρωσε για τις εργασίες που συντελούνται στο δρόμο για το Στόμιο και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων για έργα της περιφέρειας που αφορούν τη περιοχή.

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κύμης   Αλιβερίου κος Μαστροκώστας Νίκος και κος Κότσαρης Γεώργιος, η Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κα Θαλασσινού Αλεξάνδρα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Στουπή Ελένη και κος Βλάχος Αναστάσιος.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Βαγιάννης Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος κος Φραγκούλης Δημήτριος και ο Γενικός Γραμματέας κος Ντόκος Ιωάννης.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου:

Συγκεκριμένα από τον :

– Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Δήμου Αυλώνος

– Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

– Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης & Περιχώρων

– Εμπορικό Σύλλογο Κονιστρών & Περιχώρων

– Ενιαίο Σύλλογο Επαγγελματιών Αγίων Αποστόλων και Πετριών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024