Παρουσία Σπανού τα εγκαίνια στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στο Ευπάλιο

Σήμερα στο Ευπάλιο Δωρίδος

27 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 στο Ευπάλιο τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας.

Τα νέα γραφεία που βρίσκονται όπισθεν του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου (στο κτήριο των ανακαινισθέντων Παλαιών Σφαγείων), εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργου Δελμούζου, του Δήμαρχου Δωρίδας Γιώργου Καπεντζώνη και στελεχών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Φωκίδας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, στο Ευπάλιο, δεν εγκαινιάσαμε απλώς μια νέα υπηρεσία με τα γραφεία του αποκεντρωμένου Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας.

Παραδώσαμε μια νέα σύγχρονη δομή υποστήριξης της αγροτικής, κτηνοτροφικής και ιχθυοκαλλιεργητικής ανάπτυξης σε έναν τόπο με τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές!

Και φυσικά, χαρήκαμε όλοι το αποτέλεσμα μιας έξυπνης κίνησης, της ανταλλαγής ακινήτων με τον Δήμο Δωρίδος, με την οποία – χάρη και στα σχετικά έργα – αποκτά από τον Δήμο σταθερή δωρεάν στέγη το Α.Τ. Ευπαλίου και ανασυστήνεται η δική μας υπηρεσία!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023