«Πρόγραμμα Άθληση για όλους» από τον Δήμο Λαμιέων

Δηλώσεις συμμετοχής

30 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων πραγματοποιεί το «Πρόγραμμα  Άθλησης για όλους» (Π.Α.γ.Ο), που απευθύνεται  στους  Δημότες και εντάσσεται στο πλαίσιο των  πιστοποιημένων Αθλητικών προγραμμάτων της Γ.Γ.Α.

Οι δράσεις του θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  σε υποδομές του Δήμου μας  από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στα εξής προγράμματα:

Α) ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει Αεροβική &  Σουηδική Γυμναστική, Pilates, Ενδυνάμωση και Φυσική Κατάσταση, Άσκηση στη τρίτη ηλικία (ΚΑΠΗ), AQUA AEROBIC και Θεραπευτική γυμναστική στην πισίνα.

Β) Αθλητισμός στην Προσχολική Ηλικία (4-6 ετών)

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαμιέων.

Γ)   Αθλητισμός και Παιδί (6-12  ετών)

Το  πρόγραμμα  περιλαμβάνει  μύηση και  εξάσκηση συγκεκριμένων αθλοπαιδιών και βελτίωση της Φυσικής Κατάστασης μέσω αυτών.

Δ) Αθλητισμός και Ειδική Αγωγή

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στα ειδικά σχολεία του Δήμου μας.

Για ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδημαρχία Τουριστικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς (Φλέμινγκ & Ερ. Σταυρού – Δημαρχείο).

  • Τηλ.:   22313-51564  (09:00-14:00) και στο 22310-39050.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά στο sports@lamia-city.gr

Τη δήλωση συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς και το πρόγραμμα των τμημάτων μπορείτε να τα βρείτε στο link https://lamia.gr/roi-eidiseon/programma-athlisis-gia-oloys

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023