SABO και Δίρφυς προχώρησαν σε δωρεά στο Γυμνάσιο Μαντουδίου

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού

19 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Δίρφυς και η SABO προχώρησαν σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο Γυμνάσιο Μαντουδίου στην Εύβοια, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης ΕΚΕ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τελικούς αποδέκτες μαθητές όλης της χώρας.

Οι δύο εταιρίες – Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποφάσισαν να στηρίξουν το τοπικό εκπαιδευτικό οικοσύστημα προσφέροντας ηλεκτρονικό υπολογιστή και προτζέκτορα για τις ανάγκες των 60 μαθητών που φοιτούν στο σχολείο. Εκπρόσωποι της SABO και της Δίρφυς παρευρέθηκαν στο Γυμνάσιο Μαντουδίου παραδίδοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό και παρουσιάζοντας στους μαθητές τις αξίες και τους πυλώνες της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Παράλληλα, η SABO, μαζί με την Ευβοϊκή Ζύμη, προχώρησαν σε δωρεά στο ΕΠΑΛ Μαντουδίου συνεισφέροντας στη βελτίωση των εκπαιδευτικών πρακτικών του σχολείου.

Με κοινή Έδρα και ως υπερήφανα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η SABO, η Δίρφυς και η Ευβοϊκή Ζύμη ένωσαν τις δυνάμεις τους συνεισφέροντας στη σημαντική, πανελλαδικού χαρακτήρα δράση της Κοινότητας. Οι τρεις εταιρίες μέσα από ένα ευρύ πλέγμα δράσεων επενδύουν στην παροχή εφοδίων στη νέα γενιά αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024