Σε πληθώρα εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης

Με μηνύματα αισιοδοξίας και πολλές ευχές για την καινούρια χρονιά, σύλλογοι και φορείς, στις πολύ ζεστές εκδηλώσεις τους, συνεχίζουν τις κοπές της παραδοσιακής βασιλόπιτας

31 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τον Δήμαρχο, Νίκο Σουλιώτη, και τους συνεργάτες του, να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο και την Αθήνα, προκειμένου να βρίσκονται δίπλα σε κάθε Ευρυτάνα συμπατριώτη τους. Παρόντες στις πολλές και παράλληλες εκδηλώσεις στο Καρπενήσι και οι άνθρωποι της  διοίκησης του δήμου, οι οποίοι στέκονται πάντα στο πλευρό των συλλόγων του τόπου!

Αναλυτικά: το Σάββατο 28/1/ ο Σύλλογος Σταβλιωτών Ευρυτανίας έκοψε την πίτα του στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού. Παρόντες ο Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σβερώνης.

Ακολούθησε την Κυριακή 29/1/ ο Σύλλογος Ευρυτάνων «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,  και ο Σύλλογος Αγιατραδιτών  σε ταβέρνα του Γαλατσίου. Και στις δύο εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου, με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σβερώνη.

Στις εκδηλώσεις αυτές, ο Δήμαρχος είχε τη χαρά να συναντηθεί με ετεροδημότες συμπατριώτες του, με τους οποίους αντάλλαξε σκέψεις και ευχές.

Στο Καρπενήσι την Κυριακή 29/1/ πίτα έκοψαν

  • Σύλλογος ΑΜΕΑ ΠΕ Ευρυτανίας στο Συνεδριακό Κέντρο
  • Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Ευρυτανίας (ΙΡΑ) στο Κασμίρ
  • Α.Σ. ΤΑΕ KWON DO Ευρυτανίας στο cinema
  • Κ.Ο.Κ. Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου στο Συνεδριακό Κέντρο
  • Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Ευρυτανίας στα γραφεία του Συλλόγου

Στις παραπάνω εκδηλώσεις, παρουσία είχαν οι Αντιδήμαρχοι: Σοφία Ζαλοκώστα, Γιάννης Σβερώνης, Ευδοξία Κονιαβίτη και Παντελής Χαλκιάς, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Κωνσταντία Τσιουγκρή και Μαίρη Δόση

Σάββατο 28/1/ Σύλλογος Σταβλιωτών (Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού)

Κυριακή 29/1/ Σύλλογος Ευρυτάνων «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ» (Αθήνα)

Κυριακή 29/1/ Σύλλογος Αγιατραδιτών (Αθήνα)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024