Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Του Φορέα Διοίκησης Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων και Εγκαταστάσεων Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

17 Ιανουαρίου 2023

του/της Newsroom

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το μεσημέρι της Τρίτης 17 Ιανουαρίου 2023, στο Α’ κτήριο της Π.Ε.Λ., τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διοίκησης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με την ελπίδα η νέα χρονιά θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τις αναπτυξιακές προοπτικές που όλοι προσδοκούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και των τριών φορέων-μετόχων, ο Δημάρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης.  Παρέστησαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Φώσκολος, Παναγιώτης Στασινός, Δημήτρης Ρίζος, Κώστας Αναστασίου, Γιάννης Ζωγράφος, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Τάκης Συλεούνης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Βαγγέλης Δαμακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας, ο εκπαιδευτικός Γιώργος Σαγιάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων και μεγαλομέτοχος ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος, ο αντιπρόεδρος Πάνος Αρβανίτης και οι επιχειρηματίες Γιώργος Γιαννίτσης και Ελευθέριος Μπράζας.

Κόβοντας την πίτα ο πρόεδρος του ΔΣ Λεωνίδας Κωστόπουλος τόνισε, ότι έχουν τεθεί πλέον οι βάσεις ο θεσμός της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας να αποκτήσει την δυναμική που είχε χάσει τα προηγούμενα χρόνια και να αποτελέσει έναν πόλο ανάπτυξης ολόκληρης της περιοχής. Ο κ. Κωστόπουλος κάλεσε τους πολίτες να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν το θεσμό, καταθέτοντας προτάσεις και ιδέες για την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Ο κ. Καραϊσκος ανέφερε ότι στόχος ολων των φορέων που συμμετέχουν στο ΔΣ είναι η Εκθεση να λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο και τόνισε ότι : ”Η Πανελλήνια Εκθεση Λαμίας έχει αποκτήσει έναν σταθερό βηματισμό προς τα εμπρός και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με τις δράσεις που υλοποιούνται και τα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης που έχουμε προγραμματίσει ”.

”Με το «Ράλλυ των Θεών» και έπειτα με την αναγέννηση του θεσμού της έκθεσης προϊόντων, κάναμε πραγματικά άλματα προόδου ” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, για να συμπληρώσει ότι: ”Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Λαμιέων και Επιμελητήριο Φθιώτιδας, έχοντας δίπλα μας όλους τους θεσμούς και τους φορείς του τόπου, συνεργαζόμαστε πλέον και συνεχίζουμε για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ισχυρού αναπτυξιακού πόλου για όλη την Ελλάδα”.

Τέλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης επεσήμανε ότι ”Ολοι οι φορείς του τόπου συνεργαζόμαστε για την αναγέννηση του χώρου της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας”.

Το επόμενο διάστημα στο χώρο της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από δράσεις, ενώ τον Φεβρουάριο θα φιλοξενηθεί στην Πανελλήνια Έκθεση ένα θεματικό πάρκο με δεινόσαυρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024