Tο πρόγραμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας αλλάζει

Πως διαμορφώνεται από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου εκτός αργιών

12 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συνάντηση με τους Αθλητικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Χαλκιδέων κ.Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Ελένης Αϊδίνη. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τα σωματεία ΝΟΧ ,ΑΚΟΧ, ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ ΚΑ ΔΙΩΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Στην συνάντηση, η Δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα για την κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου, ολυμπιακών προδιαγραφών, το οποίο θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Βούρκου. Ένα έργο μεγάλης σημασίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι αντάξιο της αθλητικής ιστορίας του Δήμου, ικανό να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες και να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν τρόποι για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Κολυμβητηρίου κατά την χειμερινή περίοδο, στοχεύοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας από την κατανάλωση φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας με μείωση του ωραρίου λειτουργίας χωρίς να επηρεαστεί η προετοιμασία των αθλητών εν όψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Κατόπιν σχετικής διαβούλευσης επί των προτάσεων που κατατέθηκαν από τους παρευρισκόμενους, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου εκτός αργιών, διαμορφώνεται ως εξής:

  • Από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 12:00 έως 14:30 για κοινό και ΑΜΕΑ
  • Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από ώρα 14:30 έως 21:00 αποκλειστικά για κολύμβηση και υδατοσφαίριση από τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας [ΝΟΧ ,ΑΚΟΧ, ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ , ΔΙΩΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ , ΦΟΙΝΙΚΑΣ ] και ΔΟΑΠΠΑΧ
  • Κάθε Τετάρτη από ώρα 14:30 έως 19:00 αποκλειστικά για κολύμβηση από τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας [ΝΟΧ ,ΑΚΟΧ, ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ και  ΔΙΩΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ]
  • Κάθε Σάββατο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας θα παραμένει κλειστό.

Επίσης στα πλαίσια της επιπρόσθετης λειτουργικής αναβάθμισης, αποφασίστηκε η άμεση προμήθεια καινούργιων αντικυματικών διαδρομών και κατόπιν η αντικατάσταση των βατήρων εκκίνησης, προκειμένου να διεξαχθούν σημαντικοί αγώνες κολύμβησης το προσεχές διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024