Βοιωτία-Γιώργος Ντασιώτης για βιασμό 13χρονης: «Αίμα-Ψέμα-Σπέρμα!»

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία - Τι λέει ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων

17 Φεβρουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από τις αποτρόπαιες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον βιασμό του ανήλικου 13χρονου κοριτσιού στη Βοιωτία από τρεις ανηλίκους σε ερημική τοποθεσία.

Οι αστυνομικοί μετά από συστηματικές έρευνες, κατάφεραν τελικά να ταυτοποιήσουν και τους τρεις νεαρούς, έναν 15χρονο και δύο 16χρονους μαθητές λυκείου, που ζουν σε χωριά κοντά στη Λιβαδειά, και τα τρία αγόρια οδηγήθηκαν χθες, Πέμπτη (16/2) ενώπιον του εισαγγελέα, αντιμέτωπα με βαρύτατες κατηγορίες.

Με αφορμή την αποτρόπαια πράξη που καταγγέλθηκε στην περιοχή και αφορά στον βιασμό ανήλικης, από ανηλίκους, οι οποίοι μάλιστα έχουν συλληφθεί, ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης τοποθετήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ακόλουθη ανάρτηση:

ΑΙΜΑ-ΨΕΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ !!!

«Είναι βέβαιο καταρχήν πως η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να αποδώσει σε ΟΛΟΥΣ τους υπευθύνους τα δέοντα.

Σε αυτό, καλό είναι, όλοι εμείς οι υπόλοιποι να αφήσουμε το πεδίο ελεύθερο προκειμένου να λειτουργήσει απερίσπαστα. Αυτό είναι το αυτονόητο !!!

Όμως, επειδή πολλοί αναζητούν τη θέση μου, μάλλον, όμως, στο πνεύμα του « πέφτουμε από τα σύννεφα» θα την διατυπώσω εδώ και είναι η άποψή μου, που την υποστηρίζω ακράδαντα.

Πέρα λοιπόν από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού, και της πρώτης έκπληξης, γιατί συνέβη δίπλα μας, δεν «πέφτω από τα σύννεφα» και δεν εκπλήσσομαι, γιατί απλά αυτό είναι το επίτευγμά μας.

Αυτή την Κοινωνία έχουμε χτίσει !!!

Αυτά τα πρότυπα προβάλλουμε !!!!

Αυτή την εικόνα διαχέουμε !!!

Μια εικόνα δομημένη στο τρίπτυχο ΑΙΜΑ –ΨΕΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ !!

Η «κοινωνική διαπαιδαγώγηση» της νεολαίας είναι πλέον χαώδης και γίνεται χωρίς όρια και με κανέναν κανόνα, από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στα οποία υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση από κάθε ηλικία (είναι παρανοϊκό), χωρίς κανέναν έλεγχο από τους γονείς, οι οποίοι το θεωρούν αυτονόητο και φυσικά χωρίς κανένα θεσμικό περιορισμό.

Ένα παιδί έχει την δυνατότητα να μιλάει με οποιονδήποτε και να λέει οτιδήποτε ενώ όλοι εμείς «ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ».

Τα επιτυχημένα πρότυπα που προβάλλονται από τα ΜΜΕ και το παιδί, σαν σφουγγάρι τα ρουφάει, κινούνται κυρίως προς την διαφήμιση του «σώματος κρέας», παρά της προσωπικότητας.

Ένας ΨΕΥΤΙΚΟΣ και «εύκολος κόσμος» ανοίγεται μπροστά του!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΠΑΡΑ Η ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ !!!

Συζητάνε ώρες ολόκληρες τη «συγκλονιστική» είδηση, πόσες «π@δ@ξε» ο τάδε «ΑΣΤΕΡΑΣ» και δεν αφιερώνουν ούτε ένα λεπτό π.χ. στην Ελληνίδα, νεαρή γιατρό, στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που ανακάλυψε το φάρμακο για τη θεραπεία των καρδιακών αρρυθμιών που θα σώσει πλήθος κόσμου.

Ο κανόνας λοιπόν της επιτυχίας δεν είναι πόσα ρούχα έλιωσες στις σπουδές σου, αλλά πόσα έβγαλες. Η ΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Οι ΓΟΝΕΙΣ χαμένοι σε αυτό τον ορυμαγδό παρακολουθούν, ως θεατές, την κατάσταση και πιθανόν, εν αγνοία τους μάλλον, την ωθούν παραπέρα. (φυσικά δεν αφορά το σύνολο).

Σε αυτή την κοσμοχαλασιά, ο ρόλος του ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ως ο φυσικός χώρος διαπαιδαγώγησης και κοινωνικοποίησης, έχει υποχωρήσει κατά κράτος, και φυσικά όχι τυχαία αλλά από πολιτικές επιλογές, που το θέλουν ως χώρο διοικητικής και γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης και όχι ως τελευταίο οχυρό της κοινωνίας.

Ο δε ρόλος και η προσωπικότητα του δασκάλου, το γνωστό «μεράκι» που λέγαμε παλιά, είναι πλέον σπάνια περίπτωση προφανώς γιατί παρασύρθηκε και χάθηκε σε αυτή τη χαώδη κατάσταση.

Άρα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, όσοι ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ας σκεφτούν πρώτα μήπως κάπου σε όλα αυτά έχουν συμβάλλει, εκόντες, άκοντες ή αν μπορούν να κάνουν κάτι για να σταματήσει η πτώση γιατί το θέμα τους δεν είναι όσο ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΠΤΩΣΗ, αλλά όταν ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024