ΝΒΑ: Τραυματίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας η ακτινογραφία  του δείχνει πως δεν έχει υποστεί  κάταγμα αλλά διάστρεμμα που ίσως τον θέσει εκτός All Star Game. Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν τελικά  των Μπουλς με τελικό σκορ με 112-100 αλλά η νίκη τους στιγματίστηκε για εκείνους λόγω του τραυματισμού και την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ξεκίνημα […]

17 Φεβρουαρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας η ακτινογραφία  του δείχνει πως δεν έχει υποστεί  κάταγμα αλλά διάστρεμμα που ίσως τον θέσει εκτός All Star Game.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν τελικά  των Μπουλς με τελικό σκορ με 112-100 αλλά η νίκη τους στιγματίστηκε για εκείνους λόγω του τραυματισμού και την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Γιάννης υπέστη διάστρεμμα στον καρπό από πτώση στη βάση της μπασκέτας , αγωνίστηκε τα πρώτα 9 λεπτά πριν τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του η ακτινογραφία που του έγινε είναι δείχνει πως δεν έχει υποστεί  κάταγμα αλλά το διάστρεμμα υπάρχει πιθανότητα να τον κρατήσει εκτός All Star Game.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024