Ως το καλύτερο λιμάνι στην Ελλάδα ψηφίστηκε το λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου

Η Σκύρος απολαμβάνει την πανελλήνια αναγνώριση της ιστιοπλοϊκής κοινότητας

21 Φεβρουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Πανελλήνιο Σωματείο ιδιοκτητών Ιστιοφόρων σκαφών (ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ι) διενέργησε ψηφοφορία – έρευνα, στην οποία το Λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου αναδείχθηκε πρώτο στις προτιμήσεις των ιστιοπλόων για τις καλύτερες υπηρεσίες εξοπλισμό και εγκαταστάσεις Πανελλαδικά!

Η Σκύρος απολαμβάνει την πανελλήνια αναγνώριση της ιστιοπλοϊκής κοινότητας και το λιμάνι της γίνεται πόλος έλξης για επισκέψεις στο νησί αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως η ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων αλλά και η «ζεστή» αντιμετώπιση με επίκεντρο τον άνθρωπο, αποτελούν τη «συνταγή» που θα εμπλουτίζει τη Σκύρο με νέους λάτρεις.

Η απονομή του βραβείου έγινε το απόγευμα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ), στο Μικρολίμανο, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΙΔΙ κ. Φίλλιπου Βιντζηλαίου, του αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Πετρομυλωνάκη, του Γ. Γραμματέα κ. Ροδάμανθυ Φουντουλάκη μελών του Δ.Σ, μελών του σωματείου και προσκεκλημένων από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα.

Το Λ.Τ. Σκύρου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Κυριάκο Αντωνόπουλο και το μέλος της Λιμενικής επιτροπής, καθηγήτρια περιβάλλοντος κα Κωνσταντίνα Σκαναβή.

Το βραβείο στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου απένειμε εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ι ο πρόεδρος του Π.Ο.Ι.Α.Θ κ. Γιάννης  Μαραγκουδάκης.

Βραβεύτηκαν επίσης, το Λιμάνι του Πόρου και το Λιμάνι των Λουτρών Βόρειας Κύθνου των οποίων τα βραβεία παρέλαβαν ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Πόρου κ. Αλέξανδρος Δημητριάδης και το μέλος του ΔΠΛ Κύθνου κ. Κώστας Μπουραντάς.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ι και οι εκπρόσωποι των βραβευθέντων λιμένων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας του 2023 του σωματείου και την κλήρωση ναυτικών δώρων από χορηγούς.

Η πρόσφορά του σωματείου είναι ήδη καίρια και σημαντική με τις παρεμβάσεις του για την επίλυση προβλημάτων του κλάδου και ευχόμαστε να συνεχίσει με σθένος και στοχευμένες ενέργειες για την βελτίωση των θεμάτων της ιστιοπλοΐας και των λιμανιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Μαΐου 2024