,

Αυτή είναι η βίλα Ραγκούση στην Πάρο

Η εμπορική προώθηση της βίλας έχει σχεδιαστεί προσεκτικά σε πλατφόρμες βραχυχρόνιων μισθώσεων, όπου κάποιος μπορεί να βρει το ίδιο προϊόν με 13 διαφορετικά ονόματα

31 Μαρτίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Η villa full moon, όπως είναι η τουριστική της ονομασία, βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από το χωριό Κώστος της Πάρου (7 λεπτά από τη Νάουσα) σε υψόμετρο 160 μέτρων περίπου. Η εισαγωγική περιγραφή της βίλας σε γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης τονίζει ότι «απέχει περίπου 7,3χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάρου και προσφέρει θέα στον κήπο, εξωτερική πισίνα, μπαρ και βεράντα».

Επιπλέον, η βίλα περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, είναι χτισμένη με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ διαθέτει μαρμάρινα πατώματα και δωμάτια με θέα στη θάλασσα, αλλά και στο βουνό.

Είναι σχεδιασμένη περισσότερο ως «ένα μόνιμο σπίτι παρά ως καλοκαιρινό κατάλυμα, γεγονός που την κάνει ιδανική για ενοικίαση όλο τον χρόνο», όπως λέει.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλούν και οι ανέσεις που προσφέρει που είναι, μεταξύ άλλων, η 17μετρη πισίνα της (με φρέσκο νερό), γήπεδο τένις και mini soccer (με συνθετικό χλοοτάπητα), μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνος, ένα δωμάτιο με όργανα γυμναστικής και τραπέζι ping pong, εξοπλισμό yoga και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου (προτείνεται μια Mercedes GLA). Παράλληλα, προσφέρει τηλεόραση με playstation σε όσους την επιλέξουν.

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες, υπάρχει σεφ που ετοιμάζει καθημερινά ευρωπαϊκό πρωινό και μεσημεριανό, αλλά και ημερήσιος καθαρισμός.

Η εμπορική προώθηση της βίλας έχει σχεδιαστεί προσεκτικά σε πλατφόρμες βραχυχρόνιων μισθώσεων, όπου κάποιος μπορεί να βρει το ίδιο προϊόν με 13 διαφορετικά ονόματα

πηγη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024