, , ,

Λιβαδειά – Θεσσαλονίκη – Λιβαδειά: Προσφορά δωρεάν δρομολογίων για φοιτητές και οπλίτες

Από τον Δήμο Λεβαδέων σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Ε., το Επιμελητήριο Βοιωτίας και το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς

14 Μαρτίου 2023

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Ε., το Επιμελητήριο Βοιωτίας και το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που προέκυψαν εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και θέλοντας να προσφέρουν την ελάχιστη βοήθεια προς τους φοιτητές και οπλίτες που φοιτούν ή υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή παρέχοντας δωρεάν δρομολόγια για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα.

 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας δήλωσε, ότι εκτιμά βαθύτατα την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΤΕΧΑΝ Α.Ε. και συγκεκριμένα του προέδρου της κ. Απόστολου Μούργου, του Διευθύνοντα Συμβούλου Δρ. Παναγιώτη Μούργου, αλλά ιδιαιτέρως του ιδρυτή και επίτιμου προέδρου της κ. Λουκά Μούργου.

Τόνισε επίσης, ότι η χορηγία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εντοπιότητας των ιδιοκτητών της εταιρείας ΤΕΧΑΝ, οι οποίοι όντας ευαισθητοποιημένοι συνέτρεξαν να συνδράμουν την πρωτοβουλία του Δημάρχου Λεβαδέων για τη στήριξη των νέων του Δήμου μας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΤΕΧΑΝ Α.Ε. κ. Απόστολος Μούργος υπογράμμισε ότι η χορηγία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας τη συγκεκριμένη κίνηση αλληλεγγύης προς τους φοιτητές και οπλίτες της γενέτειρας πόλης του.

Τα δωρεάν δρομολόγια θα εκτελούνται από το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς ως ακολούθως:

  • Από Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 17/3, 24/3 και 31/3/2023 και ώρα αναχώρησης 16:00 έμπροσθεν του Λευκού Πύργου.
  • Από Λιβαδειά: Κυριακή 19/3, 26/3 και 2/4/2023 και ώρα αναχώρησης 18:00 από το Σταθμό ΚΤΕΛ Λιβαδειάς.

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές και οι οπλίτες πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους τη φοιτητική και στρατιωτική τους ταυτότητα αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό αριθμό 22613 – 50802.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024