ΔΥΠΑ: Ημέρα καριέρας για τον Τουρισμό

Σάββατο και την Κυριακή 18 & 19 Μαρτίου 2023

15 Μαρτίου 2023

του/της Βάσω Δημητράντζου

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 18 & 19 Μαρτίου 2023 (ώρες 10:00 – 18:00, στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι Λεωφ. Κηφισίας 39, (Μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”), με έμφαση στον Τουρισμό και την Εστίαση. Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Εστίασης που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.
Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 120 επιχειρήσεις με πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία. Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Μαρτίου 2023