,

Έξυπνα tips για ασφαλές παιχνίδι στα Virtual Sports

Η εικονική πραγματικότητα μπήκε στο στοίχημα δυναμικά και σήμερα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά στις στοιχηματικές πλατφόρμες

28 Μαρτίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει τα μέγιστα τις στοιχηματικές εταιρίες να βελτιώσουν τις υπηρεσίες και τα παιχνίδια που προσφέρουν στα μέλη τους.

Η πανδημία του κορονοϊού τα προηγούμενα χρόνια τις υποχρέωσε να αναζητήσουν νέους τρόπους για να κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον των παικτών δεδομένης της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων παγκοσμίως. Το στοίχημα ποδόσφαιρο, το οποίο συναντά κανείς σε site όπως https://www.novibet.gr/stoixima/podosfairo/4372606, βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ωστόσο ο τζίρος μειωνόταν δραματικά.

Τα virtual sports ή εικονικά αθλήματα όπως είναι γνωστά στο ελληνικό κοινό έδωσαν τη λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει. Η εικονική πραγματικότητα μπήκε στο στοίχημα δυναμικά και σήμερα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά στις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Επί της ουσίας τα virtual sports δεν διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τα πραγματικά αθλήματα όσον αφορά τον τρόπο στοιχηματισμού. Είναι παιχνίδια που έχουν έντονο το στοιχείο της δράσης και το ενδιαφέρον του παίκτη παραμένει αμείωτο μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί μοναδική επιλογή στα εικονικά αθλήματα. Το στοίχημα μπάσκετ, το οποίο μπορείς να παίξεις εδώ https://www.novibet.gr/stoixima/mpasket/4372811, διατηρεί το δικό του μερίδιο στην αγορά και έχει εξίσου φανατικούς φίλους στις online πλατφόρμες. Ας δούμε όμως κάποια από τα tips που θα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες για να έχουν ένα ευχάριστο και ασφαλές παιχνίδι στα virtual sports.

Επιλογή στοιχηματικής εταιρίας

Όπως στο κανονικό στοίχημα έτσι και στα virtual sports το παιχνίδι ξεκινάει από την επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής εταιρίας. Όλες ανεξαιρέτως προσφέρουν σήμερα εικονικά αθλήματα ωστόσο κάθε bookmaker έχει δημιουργήσει το δικό του περιβάλλον με διαφορετικά γραφικά και ηχητικά εφέ. Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρίες μπορείτε και να κρίνετε ποια ή ποιες καλύπτουν τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Από τη στιγμή που μιλάμε για εικονική πραγματικότητα είναι δεδομένο πως τα ρεαλιστικά γραφικά θα αναβαθμίσουν σημαντικά την διασκέδαση στο παιχνίδι σας.

Αποδόσεις και Μηχανές τυχαίων αριθμών

Στα virtual sports είναι δεδομένο πως θα βρείτε σημαντικά μεγαλύτερες αποδόσεις από αυτές που προσφέρονται στα κανονικά παιχνίδια. Εδώ δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ καθώς το αποτέλεσμα δεν κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο αλλά είναι προϊόν RNG μηχανών. Πολλές φορές αξίζει να πηγαίνετε κόντρα στα φαβορί κυνηγώντας τις εξαιρετικά μεγάλες αποδόσεις που δεν αποκλείεται να προκύψουν από τις γεννήτριες τυχαίων αριθμών. Εδώ δεν υπάρχει live παιχνίδι καθώς το αποτέλεσμα είναι γνωστό λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Μιλάμε λοιπόν για ένα pre-game στοίχημα όπου η θεά τύχη παίζει το σημαντικότερο ρόλο στο παιχνίδι σας.

Virtual Sports και ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

Όπως συμβαίνει στα πραγματικά αθλήματα έτσι και στα εικονικά ο κατάλογος των σπορ  είναι αρκετά μακρύς. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στα συγκεκριμένα στοιχήματα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δημοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις αλλά και αυτά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κούρσες σκύλων ή ιπποδρομίες βρίσκονται σταθερά στον κατάλογο των αθλημάτων που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σας και επιλέξτε αθλήματα που γνωρίζετε καλύτερα τους κανόνες.

Ο αριθμός των στοιχημάτων που συνοδεύει κάθε αναμέτρηση είναι μεγάλος και μπορεί να συγκριθεί με αυτόν που συναντάμε στα πραγματικά σπορ. Δείξτε προτίμηση σε συγκεκριμένα πονταρίσματα και μην δοκιμάζετε διαφορετικές επιλογές κάθε φορά. Αν χάσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας κινδυνεύετε να βρεθείτε στο καναβάτσο χωρίς να το καταλάβετε.

Στρατηγική και πονταρίσματα στα εικονικά αθλήματα

Η εφαρμογή της σωστής στρατηγικής μπορεί να σας βοηθήσει στα virtual sports. Μπορεί το αποτέλεσμα όπως προαναφέραμε να αποτελεί προϊόν μίας γεννήτριας τυχαίων αριθμών ωστόσο υπάρχουν περιορισμοί στο παιχνίδι που δεν πρέπει ποτέ να ξεπερνάτε όσο τυχεροί και αν νιώθετε. Τα μικρά πονταρίσματα θα σας κρατήσουν περισσότερη ώρα στο παιχνίδι. Διαχειριστείτε με σύνεση το ταμείο σας και αντιμετωπίστε τα virtual sports όπως θα κάνατε και σε ένα παιχνίδι καζίνο. Αποφύγετε τα μεγάλα πονταρίσματα και το tilt που μπορεί να συμβεί μετά από ένα σερί αρνητικών στοιχημάτων. Αποδεχτείτε την ήττα και κάντε ένα time out όταν βλέπετε πως η ατυχία σας έχει χτυπήσει την πόρτα. Η πειθαρχία και η αυτοσυγκράτηση πρέπει να διακρίνουν άλλωστε το παιχνίδι σας είτε πρόκειται για virtual είτε για πραγματικά σπορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024