Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε σπίτι στο Κολωνάκι

Συνελήφθη ένας Γεωργιανός

17 Μαρτίου 2023

του/της Βάσω Δημητράντζου

Η διάρρηξη στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μαρασλή, είχε γίνει τον Μάρτιο του 2022, από το χρονικό διάστημα της 13:00 17ης έως τις 10:00 της 18ης του μηνός όπου ο 43χρονος αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης χρηματικής αξίας.

Η ομάδα αστυνομικών που χειρίζονταν την υπόθεση αναζητώντας τον, διαπίστωσε ότι λίγες μέρες μετά την εγκληματική του πράξη αποχώρησε από τη Ελλάδα και μετέβη στη Γεωργία ενώ μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας του διακριβώθηκε ότι είχε προβεί σε αλλαγή των στοιχείων ταυτότητάς του.
Στις αρχές του τρέχοντος μήνα επέστρεψε στην Ελλάδα, με τα νέα στοιχεία ταυτότητας και συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του. Πρωινές ώρες της 16-3-2023 στο κέντρο της Αθήνας, η ομάδα των αστυνομικών που ειχε στηθεί για τον εντοπισμό του, τον ακινητοποίησε και τον οδήγησε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 πιστόλια,70 φυσίγγια, 14,8 γραμμ. κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και αρωμάτων, 19.000 ντραμ Αρμενίας, έγγραφα αποστολής χρημάτων σε ενεχυροδανειστήρια, 12 χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια, 10 γραμμ. κάνναβης (τσιγάρα), ρουχισμός που παρέπεμπε σε εντυπώματα που ανευρέθησαν εντός τις προαναφερόμενης οικίας, κινητό τηλέφωνο, 63 ευρώ, πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κάρτες και πλήθος κοσμημάτων.(πηγη)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023