,

Ηλιούπολη: Το δωματιάκι «κολαστήριο» και τα «πιτζάμα-πάρτι»

Φόβοι ότι έχουν πέσει κι άλλα κορίτσια θύματα του προπονητή

23 Μαρτίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του, όταν εκείνες ήταν ανήλικες.

Ο προπονητής Τάε Κβον Ντο κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίαζε κατ` εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του μέσα στο γυμναστήριο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροήκατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος των ενήλικων σήμερα κοριτσιών, οι τρεις κοπέλες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση με την προκαταρκτική έρευνα να αποκαλύπτει πως τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.

Το αρρωστημένο σχέδιο του προπονητή Τάε Κβον Ντο

Ο φερόμενος ως βιαστής ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να προβαίνει στις ντροπιαστικές πράξεις του, τις οποίες βιντεοσκοπούσε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οπτικό υλικό εντοπίστηκε κατά την έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του.

Ο 44χρόνος προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών, και τις επαινούσε για τις αθλητικές τους ικανότητες, ώστε να ασχοληθούν με το Τάε Κβον Ντο, προκειμένου να κάνουν πολύωρες προπονήσεις κυρίως ατομικές. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ασελγούσε σε βάρος τους, στον χώρο του γυμναστηρίου και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο προπονητής ασκούσε στα κορίτσια ψυχολογικό πόλεμο, λέγοντάς τους πως «αν μιλήσετε για αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».

Το «πιτζάμα-πάρτι» τον Μάρτιο του 2019

Ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο κατάφερε να κάνει τα κορίτσια – θύματά του να πιστεύουν ότι τον έχουν ερωτευτεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα από αυτά που είχαν πέσει θύμα του έλεγε κατόπιν ότι ένιωθε ότι «ήταν ο θεός της».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 25 Μαΐου 2019 είχε οργανώσει «πιτζάμα πάρτι» και είχε αναρτήσει φωτογραφίες, όπου φαίνονταν 15 με 20 παιδιά να βρίσκονται στο γυμναστήριο, έχοντας στρώσει για να κοιμηθούν.

Η Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο διαγράφει τον προπονητή

Η δράση του φέρεται να ξεκινά από το 2009, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο αντέδρασε άμεσα σημειώνοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν» και ότι «από την πρώτη στιγμή που η ελληνική ομοσπονδία έλαβε γνώση μπήκε στην διαδικασία να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό αθλητισμού τον κύριο Αυγενάκη, ο άνθρωπος αυτός πρέπει να φύγει από το ταε κβο ντο, εμείς τον θεωρούμε ήδη παρελθόν».

Φόβοι ότι έχουν πέσει κι άλλα κορίτσια θύματα του προπονητή

Εν τω μεταξύ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι δεν είναι μόνο τα πέντε κορίτσια που έχουν πέσει θύματα του βιαστή-προπονητή. Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Κρίσιμο στοιχείο στις έρευνες αποτελεί και το κινητό του αλλά και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές του που κατασχέθηκαν. Θα ερευνηθεί ακόμη αν αναρτούσε περιεχόμενο με βιασμούς στο Διαδίκτυο.

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024