Οι εργαζόμενοι στα τρένα αποχαιρετούν τους συναδέλφους τους

Συγκινεί το μήνυμα για τους 11 σιδηροδρομικούς που έφυγαν από τη ζωή

3 Μαρτίου 2023

του/της Ioanna Deli

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο αποχαιρέτησαν τους συναδέλφους τους, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

“Οι συνάδελφοί μας! Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ! ευχαριστούμε για τη συνεργασία και “καλό δρόμο”

Στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, τη μεγαλύτερη που έχει βιώσει η Ελλάδα, έχασαν τη ζωή τους 11 εργαζόμενοι.

Η ανάρτηση την οποία έχουν αναπαράγει συγγενείς των θυμάτων, αλλά και εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στους σιδηροδρόμους, ραγίζει καρδιές και αποτελείται από τις 11 φωτογραφίες των θυμάτων και τα ονόματά τους.

Στη λεζάντα γράφει το εξής μήνυμα:

«Οι συνάδελφοί μας! Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ! ευχαριστούμε για τη συνεργασία και «καλό δρόμο».

Ανάμεσά τους σιδηροδρομικούς που έχασαν τη ζωή τους είναι ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής, μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62, ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Η σύντροφός του 32χρονου, Κατερίνα μην μπορώντας να πιστέψει πως δεν θα τον ξαναδεί με αναρτήσεις της στα social media, εξέφρασε την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που έχει βυθίσει την Ελλάδα στον θρήνο.

Τη ζωή του έχασε και ο Γιώργος Κουτσούμπας, ο ένας εκ των μηχανοδηγών της εμπορικής αμαξοστοιχίας, αλλά και δύο μηχανοδηγοί που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο 29χρονος Δημήτρης από την Αλεξανδρούπολη, γιος πρώην σιδηροδρομικού, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επέστρεφε από την Αθήνα και επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία, αλλά και ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι, ο οποίος ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη ως επιβάτης προκειμένου ν’ αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Ιουνίου 2023