,

Ψηφιακή υπηρεσία «MyHealth» από το Νοσοκομείο Λαμίας

Για έκδοση πιστοποιητικών και αποτελέσματα εξετάσεων

30 Μαρτίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας στην προσπάθειά της για μείωση της γραφειοκρατίας και την εύκολη πρόσβαση των πολιτών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, συνεχίζει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της Ψηφιακής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται στον πολίτη η δυνατότητα προβολής ή έκδοσης των:

-Βεβαιώσεων νοσηλείας ή επίσκεψης στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

-Αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας και σε επόμενη φάση και απεικονιστικών εξετάσεων.

“Με τον τρόπο αυτό, δίνεται σε κάθε πολίτη η δυνατότητα έκδοσης των συγκεκριμένων πιστοποιητικών από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται, μέσω υπολογιστή, πραγματοποιώντας είσοδο στην πύλη gov.gr με τους κωδικούς taxisnet ή μέσω κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyHealth.

Η διαδικασία της ψηφιακής προβολής ή έκδοσης της παραπάνω πληροφόρησης πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, είναι απλή και γρήγορη, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία στον χώρο του Νοσοκομείου και επιπλέον ότι τα ψηφιακά αντίγραφα περιέχουν όλες τις πληροφορίες των αντίστοιχων έγχαρτων εγγράφων, έχουν την ίδια ισχύ και είναι διαθέσιμα και για τα προστατευόμενα μέλη”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Κολοκυθάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024