Πώς να φορέσεις τις midi και maxi φούστες

Midi ή maxi φούστες φόρεσε τες με στιλ ακόμη και τώρα που ο καιρός δεν έχει σταθερή θερμοκρασία

22 Μαρτίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

πλισέ

Midi ή maxi φούστες φόρεσε τες με στιλ ακόμη και τώρα που ο καιρός δεν έχει σταθερή θερμοκρασία.

Οι φούστες είναι το εύκολο κομμάτι για κάθε εποχή και ειδικά τώρα που ο καιρός είναι μεταβατικός. Κοντές, midi και maxi θα μπορέσεις να τις φορέσεις άνετα ακόμη και με παλτό και πέδιλα χωρίς να φοβάσαι αν θα σε «λοξοκοιτάξουν» στο δρόμο. Ιδανικά θα μπορούσες αυτήν την περίεργη εποχή με τις αλλοπρόσαλλες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, να προτιμήσεις τις midi και maxi για να κάνεις ωραία street style looks.

Αυτού του είδους οι φούστες θα σου προσφέρουν ευελιξία μεταφέροντας σε από το γραφείο ως το στέκι σου για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Στις φούστες έχεις μια μεγάλη γκάμα να διαλέξεις από μοτίβα, σιλουέτες και στιλ και αναμφίβολα μπορεί να γίνει το νέο σου βασικό ρούχο για την εργασία σου και όχι μόνο. Πλισέ, με πιέτες, denim ό, τι κι αν επιλέξεις βάλτες στην καθημερινότητα σου καθώς και για το φθινόπωρο του ’23, θα είναι μια πολύ μεγάλη τάση. Εν ολίγοις, υπάρχουν πολλές επιλογές για midi και maxi γυναικείες φούστες το 2023, που εγγυώνται ότι θα βρείτε μια που ταιριάζει απόλυτα με τις προτιμήσεις σας.

 

φούστα τζηνς

Οι denim μακριές φούστες είναι από τις πιο trendy τις σεζόν. Γι’ αυτή την περίοδο συνδύασε την με oversized φούτερ για να τονίσεις και την πιο sportive πλευρά αυτού του ρούχου. Συνδύασε το όλο σύνολο με μεγάλα ασημένια κοσμήματα.

μακριά πλισέ φούστα

Δημιούργησε την απόλυτη μονοχρωμία με μια maxi, πλισέ φούστα. Η μακριά φούστα θα συνδυαστεί υπέροχα με το bomber jacket, το jockey κι ένα cropped top. Είναι ένας άλλος τρόπος για να φορέσεις τη maxi φούστα φούστα σου.

κουφόπιετες

Αν υπάρχει μια φούστα για να επενδύσεις τον επόμενο χειμώνα αυτή είναι η φούστα με κουφόπιετες. Σχεδόν όλοι οι οίκοι την έδειξαν είτε σκέτη είτε συνδυασμένη με παντελόνια. Γι’ αυτήν την περίοδο φόρεσε την με t-shirt, παλτό και γόβες ή πέδιλα χωρίς καλσόν για να δώσεις έναν πιο νεοΰρκεζικο αέρα.

πλισέ

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024