,

Συνεργασία ΠΕ Βοιωτίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ»

«Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι»

7 Μαρτίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τα μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ», που έχει ως ιδρυτικό φορέα τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) και τις Λέσχες της τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κυριτσόπουλο Δημήτρη, τον Πρόεδρο, Τσαλούχα Αλέξανδρο, τον Διευθυντή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Κακαβιάρη Θωμά και τον Εκπαιδευτή, Κραβαρίτη Γεώργιο.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της Π.Ε. Βοιωτίας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, με το Ελληνικό Ινστιτούτο μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ».

«Σε μία άριστη συνεργασία την οποία αναπτύξαμε εδώ και καιρό, με το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, επισφραγίσαμε σήμερα την απόφαση της ενημέρωσης των νέων μας κυρίως των μαθητών του λυκείου σε σχολεία της Π.Ε. Βοιωτίας μέσω της δράσης «Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι». Θέλουμε να φέρουμε σε επαφή τους νέους με τις έννοιες της ασφάλειας και της ελευθερίας μέσω του μοτοσυκλετισμού. Προβάλλουμε υγιή πρότυπα με την ορθή ενημέρωση για την οδική ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Ιουνίου 2023