Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας, συνάντησε αντιπροσωπεία της Ένωση Αστυνομικών

Η αντιπροσωπεία ανέλυσε διεξοδικά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στη Φθιώτιδα στην καθημερινότητά τους

22 Μαρτίου 2023

του/της Newsroom

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγμοποίησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, απογευματινές ώρες της Δευτέρας 20/03/2023, στο γραφείο του νέου Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΜΟΥΤΣΩΚΟ Χρήστο.

Πρωτίστως, αφού τον καλωσόρισαν στη νέα πλέον θέση του του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στα νέα δύσκολα καθήκοντά του, υπομονή και επιμονή για την λύση αν όχι όλων, των καίριων προβλημάτων που ταλανίζουν τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού . Η αντιπροσωπεία ανέλυσε διεξοδικά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στη Φθιώτιδα στην καθημερινότητά τους. Ο ίδιος αφού τους ευχαρίστησε, έδειξε γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και τους διαβεβαίωσε με σαφήνεια πως η μεταξύ τους συνεργασία θα είναι με γνώμονα πάντα το καλό των συναδέλφων και οτιδήποτε άπτεται της αρμοδιότητάς του θα προσπαθήσει να το επιλύσει άμεσα.

Τέλος από πλευράς του ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο λειτουργίας και ανταπόκρισης των αστυνομικών στα καθήκοντά τους, με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Ιουνίου 2023