Τρεις κλοπές κατ’ εξακολούθηση στον Ορχομενό – Συνελήφθη ο δράστης

Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

31 Μαρτίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συνελήφθη ημεδαπός, στις 29-03-2023 το πρωί στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Η προσαγωγή του πραγματοποιήθηκε από περιοχή της Θήβας, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ως υπόπτου τέλεσης κλοπής.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παραβίασε τις θύρες τριών καταστημάτων (δύο υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενός κρεοπωλείου) στην περιοχή του Ορχομενού και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του συλληφθέντος και εντός του οχήματός του, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024