10 elegant office looks για την άνοιξη

Ιδέες για μοναδικές εμφανίσεις στο γραφείο

4 Μαΐου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Σίγουρα το ντύσιμο γραφείου δεν είναι το πιο εύκολο, καθώς πρέπει από τη μία να είναι προσεγμένο και να δείχνεις κομψή και professional, ωστόσο από την άλλη δεν πρέπει να χάνεται η προσωπικότητά του μέσα σε αυτό. Είναι μια ισορροπία αρκετά απαιτητική, η οποία όμως με το κατάλληλο styling και τους ιδανικούς συνδυασμούς μπορείς να επιτευχθεί.

Σίγουρα, εξαρτάται πόσο formal πρέπει να είναι το ντύσιμο που απαιτεί το κάθε γραφείο, αλλά ένα vintage μεταξωτό φουλάρι και τα αγαπημένα σου loafers θα δώσουν την απαραίτητη φινέτσα που χρειάζεσαι. Βέβαια, σε πολλές περιπτώσεις, τα τζιν και τα sneakers επίσης είναι αποδεκτά, αλλά με ένα blazer και πουκάμισο, για ένα casual chic outfit που θα γίνει η all-time favorite «στολή» σου.

Ακόμα και να υπάρχει σχετική στιλιστική ελευθερία, υπάρχουν μερικά don’ts που πρέπει να τηρούνται -όπως για παράδειγμα τα crop tops και τα micro minis.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν ντύνεστε για το γραφείο είναι η άνεση. Καθώς περνάτε το ένα τρίο της ημέρας σας εκεί, ενδέχεται να έχετε meetings μέσα στην ημέρα, ίσως και αρκετή ορθοστασία, προτιμήστε comfy chic φλατ, όπως οι μπαλαρίνες και τα loafers, ενώ το καλοκαίρι τα mules και ένα ζευγάρι σανδάλια (όχι τα εντελώς ίσια, αυτά με λίγο τακούνι είναι πιο άνετα), είναι ό,τι πρέπει.

Επίσης, ακόμα και το τοπ που θα επιλέξετε έχει σημασία -ένα oversized πουκάμισο θα σας κρατήσει κομψές και άνετες όλη μέρα. Κι όταν δυσκολεύεστε, εμπιστευτείτε τη διαχρονική γοητεία του μαύρου ή λευκού φορέματος.

Δείτε 10 κομψά office looks για την άνοιξη:

Πουκάμισο + μαύρο παντελόνι + κομψά φλατ

Τζιν + blazer + ριγέ πουκάμισο

Ριγέ oversized κοστούμι + λευκά sneakers

Τζιν φούστα + ελαφρύ πλεκτό

WIdeleg υφασμάτινο παντελόνι + πουκάμισο

Υφασμάτινο παντελόνι + κρεμ blazers + πράσινα sneakers

Λινή μάξι φούστα + blazer + λευκά sneakers

Palazzo jeans + πουκάμισο + γκαμπαρντίνα

Ένα μάξι shirt dress + σανδάλια

Μαύρο φόρεμα + loafers

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ