Ανέλαβε καθήκοντα στο Γ.Ν. Θήβας ο νέος Αν. Διοικητής Ιωάννης Κατσαγκόλης

Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

2 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ορκίστηκε, στις 20/4/2023, ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Λιβαδειάς- Γ.Ν. Θήβας, με αρμοδιότητές στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θήβας, κ. Ιωάννης Κατσαγκόλης, ενώπιον του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Υγείας κ. Φώτη Σερέτη.

Ο κ. Κατσαγκόλης ανέλαβε τα καθήκοντά του στο Νοσοκομείο Θήβας στις 24/4/2023, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ.Ν. Λιβαδειάς- Γ.Ν. Θήβας κ. Αθανάσιο Τσαντήλα, και ξεκίνησε αμέσως συναντήσεις με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, προσδοκώντας σε μία αγαστή συνεργασία και χρηστή διοίκηση, όπως δήλωσε ο ίδιος, με στόχο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Παράλληλα, δέχθηκε την επίσκεψη του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Μπακομήτρου, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και συνομίλησε μαζί του για θέματα του Νοσοκομείου.

Ο κ. Κατσαγκόλης είναι Οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων ειδίκευσης στη Πληροφορική της Υγείας και  στα Οικονομικά & Διοίκηση Μονάδων Υγείας, ενώ διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της υγείας (μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στο Γ.Ν. Κωνσταντινοπούλειο- Πατησίων, στο Νοσοκομείο Υγεία, στο Γ.Ν. Παπανικολάου,σε Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα -κ.α.). Πριν την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο Γ.Ν. Θήβας, υπηρετούσε στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, σε θέση Προϊσταμένου Επιθεωρητών- Ελεγκτών, στον Τομέα Υγείας και Πρόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024