Έρχεται ο 1ος αγώνας open ορεινής ποδηλασίας Levados mountain bike 2023

Στη Λιβαδειά

10 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), με τον Δήμο Λεβαδέων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αναπνοή: Town The River Festival στην πόλη της Λιβαδειάς, την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, την συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς και του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς, προκηρύσσουν Τον 1ο αγώνα open ορεινής ποδηλασίας, με την ονομασία: Levados mountain bike 2023.

(Διαδρομή μήκους 35 χλμ. 1ος αγώνας open mtb bike )

(Διαδρομή μήκους 35 χλμ. 2ος αγώνας open mtb e-bike )

(Διαδρομή μήκους 24 χλμ. 3ος αγώνας open mtb bike 24m)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Τόπος διεξαγωγής: Πηγές Έρκυνας (Κρύα)

Ώρα διεξαγωγής:
• 1ος αγώνας (Full race) 35 χλμ. 10.05
• 2 ος αγώνας (short race) 24 χλμ. 10:05
• 3ος αγώνας (Full race e-bike) 35 χλμ. 10.00

ΔΙ Κ Α ΙΩ Μ Α Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ

Ο ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας είναι open και δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν, σωματεία και μεμονωμένοι αθλητές ή απλοί ποδηλάτες.
Ο αγώνας δεν περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δεν δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
Ο κάθε συμμετέχων αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να συμπληρώσει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής εγγραφής.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έκτο(16) έτος της ηλικίας τους. (Όλοι οι ανήλικοι ποδηλάτες πρέπει να προσκομίσουν επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα).

Συνιστάται στους μη έχοντες ανάλογη εμπειρία, να μην δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη διαδρομή, με δεδομένο ότι ορισμένα σημεία της έχουν υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Kόστος συμμετοχής:

•Για τους αγώνες της μεγάλης διαδρομής στα 35 χλμ., είναι 15 € και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, μία πανέμορφη πετσέτα γυμναστηρίου, τροφοδοσία σε τρεις (3) σταθμούς και μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο.
•Για τον αγώνα της μικρής διαδρομής στα 24 χλμ., είναι 15 € και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, μία πανέμορφη πετσέτα γυμναστηρίου, τροφοδοσία σε δύο (2) σταθμούς και μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν.

-Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: levados.akol.gr με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 09/05/2023 και λήξης την Τετάρτη 14/06/2023 ώρα 22.00.

Μετά το πέρας της προαναφερόμενης ημερομηνίας και ώρας, δεν θα γίνονται εγγραφές.

Διοργανωτές: Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς και Δήμος Λεβαδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023