Έρχεται το 10ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας-Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Μίλτος Πασχαλίδης

Για τρεις ολόκληρες μέρες

5 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 10ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας, για να ζήσουμε όλοι μαζί μία μοναδική εμπειρία σε μια υπέροχη τοποθεσία μέσα στη φύση ανάμεσα σε πλατάνια, πεύκα και ρυάκια.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής έντεχνης μουσικής θα είναι εδώ! Το φεστιβάλ της Ελάτειας μεγαλώνει και φέτος για πρώτη φορά θα διαρκέσει 3 ολόκληρες μέρες!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Παρασκευή 4 Αυγούστου

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

 

Σάββατο 5 Αυγούστου

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΓΚΙΝΤΙΚΙ

 

Κυριακή 6 Αυγούστου

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ – ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ – ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ FULL BAND

 

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.ticketservices.gr/event/mousiko-festival-elateias/?lang=el

Το φεστιβάλ γίνεται στην τοποθεσία Αλωνάκι – Πλατάνια Ελάτειας σε έναν καταπράσινο χώρο, γεμάτο με πλατάνια και ρυάκια, στους πρόποδες του όρους Καλλίδρομο με μαγική θέα προς τις κορυφές του  Παρνασσού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να κάνετε moto – cross στην επίσημη πίστα Ελάτειας – Λευκοχωρίου, πεζοπορία στη φύση (οργανωμένα μονοπάτια) και επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελάτειας. Για τους κατόχους εισιτηρίων τριημέρου υπάρχει και η δυνατότητα camping με οργανωμένες υποδομές.

Η περιοχή προσφέρεται και για κοντινές εκδρομές σε απίστευτης ομορφιάς μέρη όπως στην Τιθορέα (Βελίτσα), στον καταρράκτη της Τρύπης (Διπόταμα),  στα γραφικά χωριά Αγόριανη, Πολύδροσο και Γραβιά, στην μεγαλύτερη κορυφή του Παρνασσού (Λιάκουρα), στην περίφημη σπηλαιοεκκλησιά της Αγίας Ιερουσαλήμ στην Αμφίκλεια (χτισμένη από μοναχούς σταυροφόρους), στο παρκάκι της Παύλιανης έως και στις όμορφες παραλίες της Φθιώτιδας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2024