Mε επιτυχία ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας – Δείτε φωτογραφίες

Ενέργεια σε δύο ρόδες από την Κρήτη μέχρι την Πελοπόννησο

9 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας ολοκληρώθηκε με επιτυχία χαρίζοντας ενέργεια από την Κρήτη μέχρι την Πελοπόννησο, στιγμές με έντονες συγκινήσεις και διεθνή προβολή για την Ελλάδα.

Η ΔΕΗ, ονομαστικός και μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, με στόχο την ενίσχυση του αθλητισμού αλλά και της προώθησης του ποδηλάτου για όλους, ως μέσο αναψυχής και βιώσιμης αστικής μετακίνησης.

Μέσα σε 5 αγωνιστικές ημέρες, από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας πέρασε από 23 Δήμους της Κρήτης και της Πελοποννήσου διανύοντας 658,5 χλμ. Ανάμεσα στις 20 ομάδες και τους 120 αθλητές που έλαβαν μέρος, αγωνίστηκαν και 9 αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας με την υποστήριξη της ΔΕΗ. Τη γαλάζια φανέλα της ΔΕΗ, φόρεσε ο Πορτογάλος Iúri Leitão, που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης.

«Εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΕΗ, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον ιδιαίτερα απαιτητικό αυτό αγώνα και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές αλλά και στους διοργανωτές, για την άρτια διοργάνωση. Η ΔΕΗ στηρίζει με υπερηφάνεια τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας καθώς συμπυκνώνει τις αξίες του αθλητισμού, προβάλλοντας παράλληλα την Ελλάδα παγκοσμίως αλλά και το ποδήλατο. Σε κάθε σκέλος της διοργάνωσης, βλέπουμε ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον, βασικά στοιχεία της στρατηγικής του ομίλου ΔΕΗ» δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα.

Υποστηρίζοντας στρατηγικά το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας και βιώσιμης αστικής μετακίνησης, η ΔΕΗ έδωσε «ενέργεια» και στις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης, μέσα από τα ΔΕΗ fan zones και το ΔΕΗ e-bike Festival. Οι εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από το ηλεκτρικό ποδήλατο, να κάνουν δωρεάν δοκιμές, να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικά παιχνίδια αλλά και στις μεγάλες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο και την Καλαμάτα για ένα e-bike!

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΕΗ International Tour of Hellas – Stage 4, Costa Navarino – Αρχαία Ολυμπία, 6/5/2023. © 2023 Nassos Triantafyllou
TOUR OF HELLAS 2023, ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023, STAGE 4
ΔΕΗ International Tour of Hellas – Stage 4, Costa Navarino – Αρχαία Ολυμπία, 6/5/2023. © 2023 Nassos Triantafyllou
ΔΕΗ International Tour of Hellas – Stage 3, Costa Navarino – Κυπαρισσία, 5/5/2023. © 2023 Nassos Triantafyllou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024