,

Παραδόθηκε νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Λαμίας-Δωρεά του Υπ. Οικονομικών

Δείτε φωτογραφίες

8 Μαΐου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφτηκε σήμερα το ΕΚΑΒ Λαμίας το οποίο την Παρασκευή παρέλαβε ένα νέο, υπερσύγχρονο ασθενοφόρο όχημα που εντάσσεται πλέον στον στόλο οχημάτων του ΕΚΑΒ Λαμίας.

Ασθενοφόρο, το οποίο αγοράστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, στα πλαίσια της προμήθειας 17 ασθενοφόρων οχημάτων στο σύνολο των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, και είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που θέτει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Τα χρήματα για την αγορά προήλθαν από τον ειδικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί για την κατάθεση δωρεών, προκειμένου να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια πρόληψης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού Covid-19.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Οικονομικών επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, όπου συζήτησε με τους Διευθυντές ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, καθώς και το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.

Ο Υπουργός επισκέφτηκε το πάρκο Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Λαμιέων, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».

Να θυμίσουμε ότι σήμερα, στις 20:00 είναι και ομιλία του στα Καμένα Βούρλα, στην καφετέρια Φλοίσβος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024