Έφτασε η ώρα για το «2ο φιλανθρωπικό τουρνουά Δωρίδος»

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

21 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Δωρίδος διοργανώνει το «2ο φιλανθρωπικό τουρνουά (μπάσκετ 3on3 και βόλεϊ) Δωρίδος», στέλνοντας έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης σε οικογένειες που χρίζουν στήριξης.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ευπαλίου και σκοπός του είναι η συλλογή χρημάτων, καθώς και προϊόντων, για ευπαθείς οικογένειες του Δήμου. Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι το «Τεχνικό γραφείο Ναταλίας & Μαρίας Μαϊστρέλλη», το Tihio race και το Tihiorace Care.

Σκοπός του τουρνουά, πέραν του πρακτικού σκέλους, είναι να προσέλθουν δεκάδες μικροί και μεγάλοι από την ευρύτερη περιοχή στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης ως ενεργά μέλη πλέον μίας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να έχει μέλλον με σειρά ακόμα δράσεων! Πέραν των εσόδων από τις συμμετοχές στο χώρο του τουρνουά θα συλλέγονται και τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία ακολούθως θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της περιοχής.

Σε περιμένουμε να είσαι και εσύ εκεί το Σάββατο συμμετέχοντας σε αυτή τη γιορτή αλληλεγγύης που θα στηθεί, ένα πάρτι προσφοράς το οποίο θα λάβει χώρα από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ… κάνοντας την καλύτερη ασίστ της ζωής σου!

Πρόγραμμα τουρνουά:

  • 18:30 προσέλευση συμμετεχόντων
  • 19:00 Κλήρωση αγώνων
  • 20:00 έναρξη αγώνων

Τρόπος διεξαγωγής volleyball 2on2

Παίζουν όλοι με όλους πρωτάθλημα, οι τέσσερις πρώτοι βαθμολογικά περνάνε στον ημιτελικό. Εκεί σχηματίζονται δύο ζευγάρια χιαστί, ανάλογα με την σειρά κατάταξης στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρξει κλήρωση! Ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο. Οι ηττημένοι των δύο αγώνων πάνε μικρό και οι νικητές στον μεγάλο τελικό. Νικητές του αγωνίσματος, οι νικητές του μεγάλου τελικού.

Τρόπος διεξαγωγής basketball 3on3

Παίζουν κατόπιν κληρώσεως από ένα μονό παιχνίδι οι ομάδες.  Στην δεύτερη φάση παίζουν όσοι προκρίθηκαν κατόπιν κληρώσεως δυο παιχνίδια με δύο ομάδες.  Οι 4 ομάδες με την μεγαλύτερη βαθμολογία προκρίνονται στον ημιτελικό.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρξει μονός αγώνας μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. Στον ημιτελικό σχηματίζονται 2 ζευγάρια χιαστί. Ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δεύτερος με  τον τρίτο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρξει κλήρωση. Οι ηττημένοι των αγώνων πάνε στον μικρό και οι νικητές στον μεγάλο τελικό. Νικητής της διοργάνωσης ο νικητής του μεγάλου τελικού.

Κάνε την καλύτερη ασίστ της ζωής σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Μαΐου 2024