,

Πρωτοβουλίες ζωτικής σημασίας από MYTILINEOS: Δωρεά σε ΠY Λιβαδειάς και 7η ΕΜΑΚ

Δωρεές επιχειρησιακού εξοπλισμού συνολικής αξίας άνω των 14.000 ευρώ

30 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η στήριξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και των δυνάμεων αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών οφείλει να είναι πρωτίστης σημασίας, ιδιαίτερα στη χώρα μας που αντιμετωπίζει κάθε χρόνο μεγάλες πυρκαγιές. Για τη MYTILINEOS, δεν πρόκειται απλώς για ένα καθήκον, αλλά για μία επένδυση στην ασφάλεια και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ανταποδίδοντας αξία στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, αλλά και αναγνωρίζοντας την προσφορά των σωμάτων ασφαλείας, η εταιρεία επιλέγει να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην παροχή υλικού και οικονομικού δυναμικού, βοηθώντας έτσι στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Έτσι, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης και ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου που επιτελούν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς και η 7η ΕΜΑΚ στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, η MYTILINEOS μέσω του Κλάδου Μεταλλουργίας και ειδικότερα του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος προχώρησε μέσα στο 2023 σε δωρεές επιχειρησιακού εξοπλισμού συνολικής αξίας άνω των 14.000 ευρώ.

Η στήριξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν μεγάλες εταιρείες αποτελούν ζωτικούς παράγοντες για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η MYTILINEOS δεσμεύεται ότι θα στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των δυνάμεων ασφαλείας, είτε με τοπικές δωρεές ανάλογα με τις ανάγκες που διατυπώνονται, είτε με καίριες παρεμβάσεις όταν η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους και δυσκολίες, όπως ενδεικτικά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών του 2021 με την παροχή 4 ελικοπτέρων πυρόσβεσης ή στην αποκατάσταση των πληγέντων περιοχών στην Εύβοια και στην Αττική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Απριλίου 2024