Στην Κάτω Τιθορέα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο»

Κυριακή 11 Ιουνίου

9 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με σύνθημα “Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο” ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας συμμετέχει ως πρεσβευτής της δράσης RUN-BIKE-CARE, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:30π.μ. στην Κάτω Τιθορέα.

Μία κοινή πρωτοβουλία συλλόγων Κάτω Τιθορέας και Δήμου όπου όλοι μαζί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, θα στηρίξουν το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) Αθηνών.

Με εκκίνηση το πρατήριο του κ. Σταφυλά και τερματισμό την πλατεία Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας θα σταλεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μήνυμα συμπαράστασης, ενσυναίσθησης και ελπίδας σε όλους τους – μικρούς και μεγάλους – μαχητές της ζωής.

“Δεν έχει σημασία αν θα είστε με ποδήλατο ή χωρίς. Σημασία έχει να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας για έναν ιερό σκοπό. “Φορέστε” το πιο φωτεινό σας χαμόγελο κι ελάτε να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και να μοιράσουμε αισιοδοξία, ευχόμενοι να έρθει η μέρα που δεν θα χρειάζεται κανείς μας να τρέξει πιο γρήγορα από αυτή την ασθένεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024