Στο 3ο Παμφθιωτικό ποδοσφαιρικό τουρνουά ο Χρήστος Σταϊκούρας

Διοργανωτής το «Χαμόγελο του Παιδιού»

1 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Χρήστος Σραϊκούρας είχε την ευκαιρία να παραστεί  χθες στο 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καλύβια Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, εκτός της δυνατότητας να συγχαρεί ομάδες, προπονητές και παίκτες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, ξεναγήθηκε στους εξαιρετικούς, σύγχρονους χώρους της ρυμουλκούμενης ιατρικής μονάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», στην αγορά της οποίας πρωτοστάτησε το Υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω ειδικού λογαριασμού, χρηματοδότησε, με 376.428 ευρώ το 2022, την αγορά της κινητής μονάδας, η οποία λειτουργεί ως πολύ-ιατρείο, παρέχοντας υπηρεσίες σε δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, σε ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού και σε νεαρές – ηλικιακά – ομάδες.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την ομάδα εθελοντών ΕΠΟΜΕΑ Λοκρών, την οποία πρόσφατα ενίσχυσε το Υπ. Οικονομικών με έναν νέο απινιδωτή.

Τέλος, συναντήθηκε με στελέχη του περιφερειακού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο, μέσα στο έτος, χρηματοδοτήθηκε με 4.000 ευρώ, για την ενίσχυση του εξοπλισμού του.

“Με αυτές τις πρωτοβουλίες αποδεικνύουμε ότι στεκόμαστε κοντά στην κοινωνία, δίπλα στον κάθε πολίτη, ιδιαίτερα αυτόν που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης”, σημείωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024