To «ευχαριστώ» του Λιμεναρχείου Στυλίδας στην ΙΜΕRYS Βωξίτες για τη δωρεά αλκοολομέτρου

Ευχαριστήρια επιστολή στον Γιάννη Φαφούτη

30 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Λιμενάρχης Πλοίαρχος Λ.Σ Βέτσικας Ευθύμιος και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Στυλίδας ευχαριστεί θερμά δημόσια την εταιρεία ΙΜΕRYS ΒΩΞΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ και συγκεκριμένα τον Διευθυντή Φαφούτη Ιωάννη, αφού μετά από σχετικό αίτημα της Υπηρεσίας, η εταιρεία προχώρησε στην αγορά και χορηγία ενός αλκοολομέτρου.

Το εν λόγω μηχάνημα θα αξιοποιηθεί από την Υπηρεσία στο έπακρο ενόψει καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποιώντας ελέγχους σε οδηγούς οχημάτων και κυβερνήτες σκαφών σε ξηρά και θάλασσα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα την αποτροπή ατυχημάτων σε συνανθρώπους μας από αυτούς που δεν τηρούν τους νόμους οδικής και θαλάσσιας κυκλοφορίας λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ.

“Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά και σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνεισφορά σας αυτή θα συμβάλει σημαντικά στην επιχειρησιακή δράση της Υπηρεσίας μας, αφού πράξεις τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στο έργο και την καταξίωση του Λιμεναρχείου προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις σήμερα με στόχο την ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης”, δήλωσε ο Λιμενάρχης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Μαΐου 2026