Το μεγάλο γεγονός Lamia Expo έρχεται σε δυο μέρες-Εγκαίνια την Τετάρτη (14/6)

Εγκαίνια στις 20.00 μ.μ.

12 Ιουνίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Επανεκκινείται η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας με την υποστήριξη της ΔΕΘ Helexpo και πλέον η ανανεωμένη Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event ξεκινά την Τετάρτη και ανοίγει τις πύλες της στις 17.οο το απόγευμα και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 20.00 μ.μ.

Στόχος της Έκθεσης είναι η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και να αγκαλιαστεί από τους πολίτες, ερχόμενοι να την επισκεφθούν και να συμμετέχουν στις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί.

Το έργο της ανάπλασης της έκθεσης ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023 και έχει σαν στόχο να μην χαθεί πότε ξανά έκθεση και να μην πάει καμία χρονιά χαμένη για την Λαμία, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ Helexpo Αλέξης Τσαξιρλής.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ Helexpo Αλέξης Τσαξιρλής
Στην σημερινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν οι: Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος, Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Κυρίτσης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λεωνίδας Κωστόπουλος, Πρόεδρος της ΔΕΘ Αναστάσιος Τζήκας και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ Helexpo Αλέξης Τσαξιρλής.
Ακολουθούν τα βίντεο με τις δηλώσεις των παρευρισκομένων:

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης, Λεωνίδας Κωστόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Απριλίου 2024