,

Άμεσα: Συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων ο Γιώργος Σπύρου

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα

24 Ιουλίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

  • Λένα Σκαρλή – Μέκρα

H Λένα Σκαρλή-Μέκρα είναι Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας. Είναι απόφοιτη του ΕΚΠΑ του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού  και του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.   Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μέκρα και είναι μητέρα δύο παιδιών. Θέλει να συνεχίσει να είναι ενεργή στα κοινά, γι’ αυτό στηρίζει τον Γιώργο Σπύρου που ενώνει πολίτες  από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Ξεκινάει λοιπόν μια νέα πορεία, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, σε μια συμμετοχική διαδικασία με κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Στόχος της είναι να δημιουργηθεί ένας δήμος ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, ασφάλειας, τουριστικών και περιβαλλοντικών  υποδομών .

«Για την πόλη που αξίζει να ζεις, αξίζει να συμμετέχεις ΕΝΕΡΓΑ ….ΑΜΕΣΑ».

  

  • Θεόδωρος Λύκος

Ο Θεόδωρος Λύκος κατάγεται και μένει στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου.  Εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και επί δυο τετραετίες είναι εκλεγμένος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Αγίου Νικολάου. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο κλάδο Στέλεχος Υποδομών & Ασφαλείας του  ΙΕΚ Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Φράγκα και έχουν αποκτήσει 1 κόρη. Εμπιστεύεται το πρόσωπο του Γιώργου Σπύρου και συμμετέχει στις εκλογές για να κάνει  την κοινότητα το δεύτερο σπίτι του πολίτη, ένα σπίτι με ανοιχτές πόρτες σε όλους για άμεση καταγραφή και λύση των προβλημάτων τους.

  • Προκόπης Γκάβαλης

Ο Προκόπης Γκάβαλης κατάγεται από το Βασιλικό. Εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων έργων. Ασχολείται χρόνια με το ποδόσφαιρο, έχοντας παίξει στις ποδοσφαιρικές ομάδες «Λήλας» Βασιλικού και Αφρατίου. Ως νέος άνθρωπος επιθυμεί μια άμεση αλλαγή για τη πόλη του, η οποία να έχει στο κέντρο της τα νέα παιδιά και την δημιουργία δράσεων και υποδομών γι’ αυτά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Μένει μόνιμα στο Βασιλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Απριλίου 2024