Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, το Σάββατο (1/7) πραγματοποίησε Αρτοκλασία και Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Δαμάστας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών.

Αφού προηγήθηκε ο Εσπερινός, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών η αρτοκλασία για όλο το ιατρικό και φαρμακευτικό προσωπικό της Φθιώτιδας και τα μέλη του Συλλόγου.
Κατόπιν, ακολούθησε τιμητική εκδήλωση – βράβευση για την Γερόντισσα Ιωάννα, καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Δαμάστας, η οποία τυγχάνει και εκλεκτή Ιατρός. Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας αποφάσισε φέτος να τιμήσει την καθηγουμένη της Ιεράς Μονής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, αναπληρωτής Δήμαρχος Λαμιέων Αθανάσιος Ντούζγος, Αντιδήμαρχος Λαμιέων Δημήτρης Μπεσλεμές, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Σπαλιώρας, καθώς και κόσμος από τον ιατρικό, φαρμακευτικό και δικηγορικό κλάδο.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση – βράβευση:
Δείτε τη δήλωση του Προέδρου του Ιατρικού Φθιώτιδας, Χρήστου Γεωργίου:
Δείτε φωτογραφίες:









